rOndreis
Brazilië.com
Nederlandstalige service in Brazilië Elke rondreis aanpassen naar wens Luxe rondreizen en aanbiedingen
 

Reizen door Brazilië

Brazilië is het op vier na grootste land ter wereld en beslaat bijna de helft van heel Zuid-Amerika. Met uitzondering van Chili en Ecuador grenst Brazilië aan alle landen in Zuid-Amerika en met bijna 8.000 kilomter kust aan de Atlantische Oceaan.

Je kunt je dan ook voorstellen dat reizen door Brazilië iets anders in elkaar steekt dan een reisje binnen Europa.
 
 
Reizen door Brazilië binnenlandse vlucht

Reizen door Brazilië met binnenlandse vluchten

De meeste reizigers vliegen net als in Argentinië om grote afstanden te overbruggen, vanaf vrijwel elke luchthaven in het land. Onze Brazilië-specialisten kunnen je uitstekend adviseren, want er zijn zeer veel mogelijkheden voor een goed vluchtschema. LAS heeft de contacten met alle binnenlandse airlines en soms zijn er slimme mogelijkheden in combinatie met het intercontinentale ticket: vraag ons naar de mogelijkheden!
 
 
Reizen door Brazilië huurauto

Reizen door Brazilië met je huurauto

Je kunt zelf sommige stukken uitstekend en veilig rijden met een huurauto en hierop de vliegtickets goed afstemmen: zo ontstaat vaak een prachtige rondreis, waar je net even wat meer meekrijgt van het land en meer beleeft. Mooie stukken zijn bijvoorrbeeld van Sao Paulo naar Rio of omgekeerd, van Rio naar Belo Horizonte of van Salvador naar Recife. LAS kan jou heel goed uit eerste hand adviseren, want haar Brazilië-specialisten hebben de routes zelf meermalen met veel plezier gereden.
 
 
Reizen door Brazilië met de bus

Met de bus door Brazilië reizen

Als je binnenlands vliegen te duur vindt, kun je de grote afstanden ook met bussen overbruggen. Deze ritten zijn niet supergoedkoop, maar betaalbaar, best comfortabel en vaak 's nachts. Het nadeel ervan is dat je tijdens je rondreis door Brazilië flink wat tijd verliest en onderweg doorgaans niet veel ziet.
 
 
Binnenlandse vluchten

snel en comfortabel

Reizen door Brazilië met binnenlandse vluchten Reizen door Brazilië met binnenlandse vluchten
Met een huurauto

je ziet veel extra's en beleeft meer

Reizen door Brazilië met huurauto Reizen door Brazilië met huurauto
Lange stukken met de bus

een goedkoper alternatief

Reizen door Brazilië per bus Reizen door Brazilië per bus
Reizen door Brazilië
 
 

Reizen door Brazilië

Hotels- Rental Car- Luxe reis- Huwelijksreis- Vliegticket- Gol- Individuele rondreis- Vluchten- Vliegmaatschappij- TAM- Autoverhuur