Rondreis Brazilië Carnaval Rio de Janeiro 2023 | Rondreizen Brazilië
rOndreis
Brazilië.com
Nederlandstalige service in Brazilië Elke rondreis aanpassen naar wens Luxe rondreizen en aanbiedingen

 
€2.299,-
Rondreis  Carnaval Rio de Janeiro

Rondreis Carnaval Rio de Janeiro

Deze reis naar Brazilië is onvergetelijk: alleen al omdat jij het spectaculaire Carnaval in Rio de Janeiro gaat meemaken. Je bezoekt tijdens het prachtige evenement de Sambodromo en kijkt tijdens de optochten je ogen uit.

Om na het Carnaval in Rio even lekker bij te komen ga je naar het tropische eiland Ilha Grande en eindig je in het schitterende koloniale plaatsje Paraty.


 
 

Dagprogramma Rondreis Brazilië Carnaval Rio de Janeiro

Dag 1: Aankomst in Rio de Janeiro
Wij halen je op van de airport in Rio de Janeiro. Je wordt opgehaald door één van onze medewerkers die je naar het hotel in de stad brengt. De komende nacht verblijf je in een comfortabel hotel op slechts 1 straat verwijderd van de wereldberoemde Copacabana. Je overnacht op basis van logies/ ontbijt.

Dag 2: - Rio de Janeiro
Na het ontbijt word je bij het hotel opgehaald voor een bezoek aan het Suikerbrood. Die berg heeft zijn naam te danken aan de Indiaanse naam Pau-nh-Acuqua (hoge spitse afgelegen berg) waarvan de Portugezen destijds het gelijkluidende Pão de Açúcar (suikerbrood) maakten, vanwege de vorm van de berg. Deze tour levert het mooiste en meest uitgebreide panorama van Rio op. In de middag word je weer bij je hotel afgezet.

Dag 3: - Rio de Janeiro
Vandaag een rustig dagje: ontspannen aan het strand van de Copacabana of het hippe en swingende Ipanema. 's Avonds brengen we je naar de Sambodromo gebracht waar het echte feest zal losbarsten. Vanavond laten de verschillende sambascholen hun swingende dansen en schitterend versierde praalwagens zien. Deze avond mag je niet missen want dit is het hoogtepunt van het carnaval in Rio de Janeiro. Het feest gaat door tot in de late uurtjes, waarna we je terugbrengen naar het hotel.

Rondreis Brazilië SambadromeDag 4 en 5: - Rio de Janeiro
Twee topdagen ter vrije invulling in Rio de Janeiro. Huur een mountainbike en fiets rond de lagune, ga naar het Jezusbeeld en Santa Teresa of deltavliegen boven het tropische regenwoud in de stad. Of gewoon lekker genieten van de stad, de stranden en de mooie avonden in Lapa. Rio is als een magisch spel. Een spel waarbij je wint als je meedoet en je erin onderdompelt.

Dag 6: - Ilha Grande
Na het ontbijt word je opgehaald en naar de 160 kilometer zuidelijker kleine haven van Angra dos Reis gebracht waar je op de boot naar het prachtige Ilha Grande stapt. Ilha Grande is een idylisch eiland tegenover Angra dos Reis. Het is beschermd natuurgebied en de kleur van het water, tropische eilandjes, vissersdorpjes, autovrije straten, bergen, watervallen en schitterende stranden maken Ilha Grande tot een paradijs. Bij aankomst word je opgewacht en naar het mooie verblijf gebracht.Overnachting op basis van logies/ ontbijt.

Dag 7 tot en met 9: - Ilha Grande
Heerlijke dagen op het eiland met strand, zwemmen, snorkelen en ontspannen...

Dag 10: - Paraty
Na het ontbijt word je opgehaald en per boot en bus naar Paraty gebracht. Paraty ligt ongeveer 100 kilometer zuidelijker dan Angra dos Reis en is een prachtig koloniaal stadje. Het is één van de historische trekpleisters van Brazilië. Voor de kust liggen talloze tropische bergachtige eilandjes en landinwaarts vind je een prachtig decor van bergen, die van 1.700 meter afdalen naar de kust.Je opgehaald en per boot en bus naar Paraty gebracht. Paraty ligt op ongeveer 280 kilometerNa het ontbijt word je opgehaald en per boot en bus naar Paraty gebracht. Paraty ligt op ongeveer 280 kilometerzijn kunstgallerijen, handwerkateliers en worden nog regelmatig religieuze festivals gehouden. Je . Er n heeft nog kanonnen uit de 18e eeuw. Geen enkel plaatsje is zo mooi bewaard gebleven als ditJe overnacht weer op basis van logies/ ontbijt.

Dag 11: - Paraty
Vandaag kun je wandelen door de straatjes die zijn geplaveid met grote stenen: de koloniale huizen hebben ijzeren balkons en de haven heeft nog kanonnen uit de 18e eeuw. Geen enkel plaatsje is zo mooi bewaard gebleven als dit. Er zijn kunstgallerijen, handwerkateliers en worden nog regelmatig religieuze festivals gehouden.

Rondreis Brazilië Carnaval ParatyDag 12: - Serra da Bocaina
Na het ontbijt word je opgehaald voor een excursie in de omgeving van Paraty. Je gaat naar ‘Serra da Bocaina: een prachtig regenwoud met veel mooie attracties. Je begint de trekking door het woud en komt aan bij de Tobogã waterval. Deze waterval is beroemd door de gladde afdaling van een rots, waar mensen vanaf "glijden". Wie durft, mag een sprong wagen, neem zwemkleding mee!
De tocht gaat verder naar een cachaça distilleerderij, waar je verschillende soorten cachaça zult proeven. Hier leer je meer over hoe cachaça gemaakt wordt en hoe de verschillende smaken worden geproduceerd.
Voor de lunch (niet inbegrepen) wordt een stop gemaakt bij restaurant Villa Verde, waar pasta de specialiteit is. De volgende stop is bij de bekende cachaça distilleerderij Murycana. Dit is tevens de tweede mogelijkheid om te lunchen: hier worden meer typische lokale gerechten bereid.
Na de lunch gaat de trekking verder naar de Pedra Blanca waterval. Als laatste maak je nog een stop bij een bromeliatuinen, waar meer dan 300 soorten planten te zien zijn. Eind van de middag word je weer teruggebracht naar de accommodatie in Paraty.

Dag 13: - Vlucht naar huis of vervolg van je reis
De reis door Brazilië zit er weer op. Je wordt vandaag bij het hotel in Paraty opgehaald en naar de luchthaven van Rio de Janeiro gebracht. Hier stapt je op de vlucht naar Amsterdam waar je de volgende dag aankomt.
 
 

Prijzen Rondreis Brazilië Carnaval Rio de Janeiro

Vanaf € 2.299,- per persoon
• Gebaseerd op 2 personen
• Middenklasse hotels

De rondreis Brazilië Carnaval Rio de Janeiro is inclusief:
- Transfer bij aankomst vanaf Rio airport naar het hotel
- 5 overnachtingen Rio de Janeiro incl. ontbijt
- Halve dagexcursie Suikerbrood
- Entreekaartjes voor de Sambodromo incl. transfers & gids
- Transfer per bus & boot van Rio de Janeiro naar Ilha Grande
- 4 overnachtingen Ilha Grande incl. ontbijt
- Transfer per boot en bus van Ilha Grande naar Paraty
- 3 overnachtingen in Paraty incl. ontbijt
- Excursie Bocaina & watervaltour per jeep
- Transfer naar Rio airport voor de terugvlucht

De rondreis Brazilië Carnaval Rio de Janeiro is exclusief:
- Intercontinentale vlucht vanaf Amsterdam of Brussel
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven
- Fooien
- Overige maaltijden en drankjes
 


 
Pão de Açúcar (Suikerbrood)

met het mooiste en meest uitgebreide panorama van Rio

Rondreis Brazilië & Carnaval Rio de Janeiro Suikerbrood Rondreis Brazilië & Carnaval Rio de Janeiro Suikerbrood
Ilha Grande

Idylisch eiland bereikbaar met de boot vanuit Angra dos Reis

Rondreis Brazilië Brazilië Carnaval Ilha Grande Rondreis Brazilië Brazilië Carnaval Ilha Grande
De stranden van Rio

met de wereldberoemde Copacabana en Ipanema

Rondreis Brazilië & Carnaval Rio de Janeiro Copacabana Rondreis Brazilië & Carnaval Rio de Janeiro Copacabana
Paraty

schilderachtig plaatsje aan zee

Rondreis Brazilië & Carnaval Rio de Janeiro Paraty Rondreis Brazilië & Carnaval Rio de Janeiro Paraty
Paraty

je kunt er een heerlijke tocht met authentieke schoener maken

Rondreis Brazilië & Carnaval Rio de Janeiro Paraty Rondreis Brazilië Carnaval Rio de Janeiro Paraty
Ilha Grande

verlaten stranden, duiken en snorkelen

Rondreis Brazilië & Carnaval Rio de Janeiro Ilha Grande Duiken Rondreis Brazilië & Carnaval Rio de Janeiro Ilha Grande Duiken
Rio de Janeiro

wat een ongelooflijke stad: je wilt nu al terug...

Rondreis Brazilië Carnaval Rio de Janeiro Rondreis Brazilië Carnaval Rio de Janeiro
Rondreis Brazilië Carnaval Rio de Janeiro
 
 

Volg ons op Facebook

Klik hier voor onverwachte tips
of nieuwsfeiten over Brazilië of
een ander Latijns-Amerikaans land:


 
 

Rondreizen Carnaval Rio de Janeiro in Brazilië

Ilha Bela- Sambadromo- Luxe reis- Huwelijksreis- Vliegticket- Honeymoon- Individuele rondreis- Manaus- Last Minute- Pantanal- Vakantie